Direct contact nodig?
Contact via WhatsApp Business

Opendeurdag Evonik

Smaakbellen Arena en Smaaklabo

Een project in opdracht van Jada Events

In opdracht van Jada Events mochten we mee aanwezig zijn op de opendeurdag van Evonik, een van de grote bedrijven in de Antwerpse haven. Aangezien zij actief zijn in de chemie en onderzoek, brachten wij activiteiten die mooi aansluiten bij hun kernactiviteiten. Zo kon u er bij ons terecht voor ons smaaklabo en de smaakbellenarena.

 

Smaaklabo
Wij bouwden een heus labo, met erlenmeyers, proefbuisjes, spuiten, knijpers, bekkens … Alles om u te laten beleven hoe boeiend die wereld van een labo kan zijn. Iedereen kon in ons labo terecht om zelf een heerlijk en dampend drankje te brouwen! En het was nog gezond ook. Stap voor stap, goed meten, tellen en wegen. Zo gaat dat in een labo, toch?

 

Smaakbellenarena

Stap binnen in onze arena. Door het gordijn kom je terecht in een wereld vol bellen, rook, geur en smaak. Hap en bijt maar naar de bellen. Ze zijn eetbaar en lekker! Ook onze rook zal je verbazen. Raad jij welke smaken er allemaal door de lucht zweven? Kom het ons snel vertellen!
Heb je graag een arena aangepast aan jouw event of bedrijf? Dat kan, laat het ons even weten en we gaan graag aan de slag!

 

Al twee keer mochten we voor Evonik aan de slag. Smaaklabo en smaakbellenarena, aangepast naar plaats en tijd van het jaar. Honderden kinderen én volwassenen kwamen experimenteren, proeven en beleven. 

We hebben veel te bieden!

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

Hebt u een zot idee? Vindt u uw goesting niet in het vaste aanbod? Denkt u nu... dat zullen ze bij L’équipe magique wel niet kunnen? Daag ons uit. Samen zoeken we naar de oplossing en naar de beleving die u zoekt, niets is ons te gek!

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent L'équipe magique? 
We zijn te vinden op sociale media en hebben een toffe nieuwsbrief.
Bekijk hoe we je gegevens verwerken
© 2023, L'équipe magique
Ingeschreven met nummer: BE0797322479